Poboljšajte prihod svojih postojećih nekretnina sa SquareM2 rješenjem

Nudimo vam rješenja temeljena na preuređenim brodskim kontejnerima proizvedenim po najvećim standardima kvalitete izrade. Na jednom mjestu nudimo izvor financiranja, savjetovanje vezano uz postavljanje objekta, smještajni objekt, platformu za upravljanjem plasmanom istog te savjetovanje kako kreirati iskustvo za vaše korisnike.

Kao partner možete

Ono što tražimo su partneti sa zemljištem koji su zainteresirani za stvaranje dodatnog prihoda na “investicijski lagan način”.

Molimo vas da ispunite obrazac

Kontaktirati ćemo vas u roku od 24 sata.

Molimo Vas da ostavite osnovne podatke kako bismo vas bili u mogućnosti kontaktirati. U razgovoru od pola sata ćemo evaluirati model poslovne suradnje. Zauzvrat ćemo Vam poslati dokument u kojemu se nalazi pregled uporabe brodskih kontenjera i kako se globalno koriste za potrebe turizma,realne brojeve studije slučaja našeg partnera, konkretnu ponudu s cijenama i specifikacijama naših objekata.

Poslovni modeli

Poslovni modeli variraju od dijeljenja prihoda, profita, pronalaženja investirora ili prodaje turističkog objekta.

Ovo je prvi ovakav poslovni model na Hrvatskom tržištu, te tako donosimo dobrobit svima, od vlasnika zemlje, zajednice gdje su objekti postavljeni pa sve do regionalnog razvoja.

Tim stručnjaka koji vam je na raspolaganju

Square m² čini skup stručnjaka koji dolaze iz građevinskog sektora, agronomije, eko-turizma, zelenih tehnologija, digitalnog marketinga, prodaje i implementacije zelenih rješenja. Proizvodnja samih objekata se nalazi u Rigi, gdje su objekti već postavljeni u Jahtaškom klubu, te je od njih izgrađen Citroënov prodajni salon.

Drugi dio tima nalazi se u Zagrebu i zadužen je za evaluaciju potencijala nekretnina, analize prostornih planova i mogućnosti gradnje. Također se bavi implementacijom kontejnera i zelenih tehnologija u samu ponudu koju klijent nudi. Treći dio tima nalazi se u Frankfurtu u EU centru financija. Zadnjih 10 godina bavi se alternativnim načinima financiranja i surađuje s većinom platformi za alternativo investiranje koje posluju pod svim regulacijskim normama.